In English

                   Lasityöt: Kaulakorut / Korvakorut / Soivat Ikkunariipukset / Tilaa!

Esitykset

Tonttuiluja

Kaikenikäisille soveltuva tarina ujosta pikku tontusta joka haaveilee suurista seikkailuista mutta kadottaakin lakkinsa.
» Lue lisää

 

Kultainen Kurki

Lapsille suunnattu saamelaistarinaan perustuva opettavainen varjoteatteriesitys, joka kertoo etelän miehen ahneesta suhteesta luontoon.
» Lue lisää

 

Kielenhaltia

Runonlaulaja Larin Parasken elämästä ammentava aikuisille suunnattu varjoteatteri, nukketeatteri ja runonlaulanta esitys.
» Lue lisää

 

Karhu poikana

Karjalaiseen kansansatuun perustuva käsinukketeatteriesitys lapsille sekä aikuisille.
» Lue lisää

 

Pitkän Tanelin taipaleet

1700-luvulla Kainuussa eläneen jättiläismiehen tarina paperinukketeatterin keinoin toteutettuna.
» Lue lisää

 

Hanuman

Tuulen poika Hanuman on erityisesti lapsille suunnattu kuvallises-ti valloittava pyrähdys intialaiseen mytologiseen tarinamaailmaan. Kolmen vartin mittainen esitys soveltuu myös vanhemmille katsojille.
» Lue lisää

 

Pekka Streng

Performatiivistä nukketeatteria, taidetta ja elävää musiikkia sisältävä teos, joka on pääasiallisesti tarkoitettu esitettäväksi ravintoloissa, kulttuurikeskuksissa ja konserttitiloissa; muitakaan mahdollisuuksia torjumatta.
» Lue lisää

 

Kavioiden kopinat

Kavioiden kopinat -projekti on pääasiallisesti ala-asteikäisille suunnattu nukketeatteriesiys. Projektin tarkoitus on pysähtyä miettimään kulttuurillisia vähemmistöjämme, keskittyen erityisesti kahteen vanhimpaan vähemmistöryhmäämme; romaneihin ja saamelaisiin.
» Lue lisää

 

Jos aistit, niin oivallat

Esityksen tarkoitus on auttaa peruskouluikäisiä lapsia ja nuoria löytämään väyliä käsitellä heidän sukupolvelleen uutta ilmiötä, eli kerjäämistä sekä - vieläkin vaeltavan kansan - Euroopan romanien asemaa. Esitys auttaa koululaisia löytämään keinoja samaistumiseen ja oivaltamiseen tai ainakin toisen ”täysin eroavaisista olosuhteista tulevan” ihmisen elintilanteen hetkelliseen aistimiseen.
» Lue lisää